Hyppää pääsisältöön

''Autan sinua löytämään juuri sinulle sopivat yrtit ja yrttihoidot.''

 

image

Yrttihoitola - luonnollinen kuten sinäkin

Yrttihoitolassa hoidetaan mieltä ja kehoa yrttiterapian ja yrttihoitojen avulla. Olen koulutettu diplomifytoterapeutti. Nautin uuden oppimisesta ja tällä hetkellä opiskelen lääketiedettä ja perinteistä jäsenkorjausta. Yrttihoitolan yrtti-illat ovat kaikille avoimia luentotilaisuuksia.

Yrttiterapiakäynti on oiva tapa tutustua kasvilääkinnän mahdollisuuksiin. Hoitokeskustelun lisäksi käyntiin kuuluu myös jokin sinun tilanteeseesi sopiva minihoito.

Yrtit vaikuttavat yksilöllisesti, joten juuri sinulle sopivien yrttien kartoittaminen on tärkeää. Esimerkiksi jos haasteena ovat univaikeudet, mintut voivat rahoittaa, mutta toisia piristää.  

Koulutetut fytoterapeutit löydät Luonnonlääketieteen Keskusliiton (LKL) verkkosivuilta. Sielä löytyvät myös hoitajien eettiset ohjeet https://www.lkl.fi/eettinen-toimikunta/eettiset-ohjeet-terapeuteille/

Laventeli rentouttaa

Yrttihoitolassa käytetään yrttiöljyjä sekä eteerisiä öljyjä. Laventeli on mainio lihasten rentouttaja. Sitä voi käyttää sekä lihashuollossa että rentoutushoidoissa. Laventeli myös rauhoittaa uneen. 

laventeliöljy